• Event Start Date 13/05/2017
  • Event Location бул. „Княз Борис I“ 77

Събитието “Първи стъпки в бизнеса” е семинар по предприемачество и за пръв път се организира по инициатива на младежката неправителствена организация JCI Bulgaria в Пловдив, през 2014 година. До момента има 6 успешно проведени издания. Събитието се провежда в 6 града – Пловдив, София, Варна, Бургас, Свищов и Плевен.

Очаквайте събитието в гр. Варна да се състои на 13. май 2017 в Икономически Университет – Варна. Повече подробности за програмата на събитието очаквайте скоро!

Семинарът цели да срещне хора от практиката с млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всеки, който желае да научи повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Лекторите са успели в своята сфера професионалисти, които чрез практически съвети и личен опит целят да вдъхнат увереност и да предадат нови знания на всеки начинаещ предприемач. Идеята на семинара е той да бъде безплатен или със символичен вход за участниците, за да може да бъде достъпен до по-голяма част от младите хора в България.

Официален сайт на събитието: http://fsb.jci.bg/