• Event Time 19:00 - 20:30
  • Event Start Date 26/06/2017

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим на третото издание на „Социални понеделници“ в град Варна. След първите две събития, които бяха изключително успешно сме на път да осъществим и трето такова.

Инициативата ни „Социални понеделници” (Social Mondays) – една поредица от събития, на които предоставяме трибуна на неправителствените организации да представят настоящата си дейност и проекти и създаваме пространство за неформален нетуъркинг, на който да срещнете съмишленици сред гражданите, бизнеса, местната власт, и разбира се, другите неправителствени организации! В приложения файл можете да прочетете повече за проекта и идеята зад него, както и на интернет страницата http://socialmondays.jci.bg/.

Екипът на JCI Варна активно работи по подготовката на третия „Социален понеделник”, който ще се проведе на 26 юни от 19:00 часа в Социална чайна ( ул. “Преслав” 53).

Този месец уастниците ще Ви изненадат със страхотните си проекти и иниациативи, които се случват в нашия град.

Ако желаете да присъствате, имаме задъжителна регитрация:
https://www.eventbrite.com/e/3-tickets-35328315944

Ако желаете да участвате в следващо наше събитие:
**Регистрация като разказвач, пишете ни на varna@jci.bg или в страницата на JCI Varna във Фейсбук.

За да е събитието максимално разнообразно, ще се стремим във всяко издание да представяме организации с различна сфера на дейност. Затова предварително молим да ни извините, ако не успеем да Ви включим веднага след като заявите интереса си за участие. Това по никакъв начин не ограничава възможността да участвате в „Социалните понеделници” като гости и публика, подкрепяйки добрите каузи на другите.

Разчитаме на Вашето участие и подкрепа, за да се бъдат тези събития наистина полезни за изграждането на устойчива общност на младите активни хора в град Варна.

До скоро социализиране! ☺

Партньор на събитието:

The social teahouse varna

The social teahouse Varna