• Event Time 19:00 - 21:00
  • Event Start Date 20/03/2017
  • Event Location бул. Княз Борис I №155

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим на второто издание на „Социални понеделници“ в град Варна. След първото събитие, което беше изключително успешно сме на път да осъществим и второ такова.

Инициативата ни „Социални понеделници” (Social Mondays) – една поредица от ежемесечни събития, на които предоставяме трибуна на неправителствените организации да представят настоящата си дейност и проекти и създаваме пространство за неформален нетуъркинг, на който да срещнете съмишленици сред гражданите, бизнеса, местната власт, и разбира се, другите неправителствени организации! В приложения файл можете да прочетете повече за проекта и идеята зад него, както и на интернет страницата http://socialmondays.jci.bg/.

Екипът на JCI Варна активно работи по подготовката на втория „Социален понеделник”, който ще се проведе на 20 март от 19:00 часа в клуб „Винтиж 33“ ( бул. Княз Борис I №155) . Мястото е с пространство за не по-малко от 50-60 госта с мултимедия.

social mondays varna

Представяме ви и нашите три участика:


1. “Приятели на четири крака“ е първия в България център за животни, пострадали от човешко насилие. Те приютяват малтретирани и експлоатирани животни, възпитават децата на любов към тях.
2. „Аз Вярвам и Помагам“ е кампания за събиране на пластмасови капачки за рециклиране и благотворителност. От началото на кампанията до края на 2016 г. са обединили повече от 60 000 души от Област Варна, Добрич, Шумен, Сливен, Велико Търново, Обзор, Слънчев бряг и др.
3. AIESEC e най-голямата международна младежка организация, разпространена в 126 страни и територии по света, целяща да постигне “Peace & Fulfillment of Humankind’s potential”, развивайки лидерския потенциал на младите хора. AIESEC развиват млади лидери във Варна от цели 26 години.

Ако желаете да присъствае, имаме задъжителна регитрация:
https://www.eventbrite.com/e/32202768347?aff=erellivmlt

Ако желаете да участвате в следващо наше събитие:
**Регистрация като разказвач: http://socialmondays.jci.bg/social-mondays-varna-20-03-2017/
да ни пишете на електронен адрес lyuba.prosenikova@jci.bg или в страницата на JCI Varna във Фейсбук.

За да е събитието максимално разнообразно, ще се стремим във всяко издание да представяме организации с различна сфера на дейност. Затова предварително молим да ни извините, ако не успеем да Ви включим веднага след като заявите интереса си за участие. Това по никакъв начин не ограничава възможността да участвате в „Социалните понеделници” като гости и публика, подкрепяйки добрите каузи на другите.

Разчитаме на Вашето участие и подкрепа, за да се бъдат тези събития наистина полезни за изграждането на устойчива общност на младите активни хора в град Варна.

До скоро социализиране! ☺