• Event Time 19:00 - 21:30
  • Event Start Date 17/11/2017
  • Event Location Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Основна сцена пл. "Независимост" 1

След големия интерес към Business Networking събитието през февруари, което беше съчетано с дегустация на селектирани червени вина, предстои следващото издание на “Вечер на виното”.

“Вечерта на виното” е събитие за създаване на бизнес контакти, на което собственици на фирми, мениджъри и експерти от различни области имат възможност да обменят идеи, да споделят опит и да дадат началото на успешни бизнес партньорства.

Всичко това ще се случи в неформална обстановка, в която участниците ще могат да научат тайните на виното от един страстен ценител на виното и сомелиер.

По време на събитието ще научим:
☑️ как да впечатлим своите приятели и бизнес партньори при дегустацията на вина
☑️ какви са правилата за съчетаване на вино и храна
☑️ как да направим най-добрия избор на вино в магазина или ресторанта.

Тайните на хубавото вино ще ни разкрие Красимир Андреев – страстен почитател на добрите български вина, член на „Асоциацията на професионалните сомелиери” и един от основателите на проекта „WinesBulgaria.com”, където се представят селектирани български вина в ограничени количества на клиенти в България и чужбина.

Как доброто вино се среща с изкуството ще имате удоволствието да разберете от представянето на проекта „Wine & Art”. Ще си говорим за този бизнес модел в компанията на известния варненски художник Пламен Монев: https://plamen-monev.com/, автор на мозайката на варненския фар и Красимир Андреев, част от проекта Wines Bulgaria.

Необходима е предварителна регистрация: https://goo.gl/forms/fsN0g0IthNBnzn6I3

КЪДЕ: Ротонда на Опера Варна (сградата на Драматичен театър “Стоян Бъчваров”)
КОГА: 17 Ноември 19:00 часа
ВХОД: 15 лв. /заплаща се на място/

Таксата за участие включва:
☑️ Достъп до събитието
☑️ Дегустация на селектирани български вина
☑️ Кетъринг

Вината, които ще имаме възможност да дегустираме са:
☑️ Сира (Шираз) реколта 2011 год. специална селекция за „KoSe Wine House” от изба „Братанов“. Виното е с много интересна история и бъдеще. Лимитирана серия от 500 бутилки.
☑️ Рубин реколта 2015 год. специална селекция за „KoSe Wine House” от изба „Логодаж“. Полусухо вино, в което се усеща лека сладост. Един експериментален проект, който си заслужава да се опита.

Представените вина са в ограничени серии и не се предлагат в търговската мрежа. Дегустацията се провежда, до изчерпване на дегустационните бутилки.

***
Да бъдете на правилното място, в правилното време е предпоставка да срещнете хора с висока добавена стойност за вашия бизнес!

Не забравяйте да вземете своите визитки от офиса. Очакваме Ви!