Социални понеделници

Project Detail

http://socialmondays.jci.bg

Social Mondays (или Социални понеделници) е специализирано нетуъркинг събитие, ориентирано изцяло към неправителствения сектор в България. Водени от убеждението, че хората са най-ценният ресурс в днешното забързано технологично всекидневие, че личният контакт е по-значим от общуването в социалните мрежи и че най-добрият източник на вдъхновение е личният пример, организираме поредица от ежемесечни събития, на които да съберем на едно място неправителствения сектор, бизнеса и обществото. Събития, на които добрите каузи да получат трибуна за популяризирането си и да срещнат съмишленици. Защото само заедно можем да постигнем наистина велики дела! Участието в събитията не се заплаща!

Участие на JCI Varna в ТВ Черно Море и представяне на сбитието Социални понеделници

 

 

Второ издание на Социални понеделници – Варна 20.03.2017

ЧУЙ ИСТОРИЯ!

Ако се интересуваш с какво всъщност се занимават неправителствените организации у нас и защо го правят, Social Mondays ще ти даде тази информация, както и възможност лично да срещнеш хората зад добрите идеи. В един понеделник от всеки месец се представят 3 интересни каузи. Може би следващата е твоята?
НАМЕРИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ!

Ако си част от неправителствена организация и търсиш съмишленици за своите идеи, Social Mondays e твоето място. Всеки разказвач има 10 минути, в които да разкаже своята история и да предизвика интереса на участниците. А след това в рамките на организирания от нас коктейл участниците могат да продължат с неформалния нетуъркинг.
ПОДКРЕПИ КАУЗА!

Ако търсиш вдъхновение и подходяща кауза, към която да се присъединиш, заповядай на Social Mondays. Тук е и мястото, където фирмите, които желаят да развиват корпоративна социална отговорност, могат да срещнат лично потенциални партньори от неправителствения сектор и да заявят своята подкрепа за каузите, които ги вдъхновят.
ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

Всяка добра инициатива има нужда от подкрепа, за да има тя по-голямо въздействие. За да дава поле за изява на повече хора с каузи и да ги среща със съмишленици, Social Mondays има нужда от партньори. Свържи се с нас чрез формата по-долу, ако желаеш да се включиш в организацията на събитията като участник, партньор или спонсор!

 

Партньори на събитието:

social mondays varna

The social teahouse varna

The social teahouse varna

 

Attachments

Related Post

Календар на събития

JCI Varna

Проект “Спортувай! Живей Активно!